ADD Kongresi'nden çıkan sonuç: Elveda Gaziosmanpaşa!

Atatürkçü Düşünce Derneği Gaziosmanpaşa Şubesi'nin kongresinden kayyum başkan olarak kongreyeda aday olan Ali Çavuş ile Av. Fevzi Ender Ferahbaş yarıştılar.  Kongre sonucuna göre Ali Çavuş başkan seçildi.

 

Av. Fevzi Ender Ferahbaş, kongre sonrası sosyal medya hesabından üzücü bir açıklama yaptı. Ferahbaş'ın açıklaması şöyle oldu:

 

" Elveda Gaziosmanpaşa!

Üniversitede öğrenciyken, avukatlık bürosunda çalışarak kazandığım ilk maaşımla heyecanla ilk diz üstü bilgisayarımı aldığım ve sonrasında ilk büromu açtığım yerdin Gaziosmanpaşa…   İstanbul Barosu Yönetim Kurulu üyeleri güvenerek ve her zaman arkamda durarak en genç Adliye Bölge Temsilcisi olarak görev yapma olanağı vermişti. Aynı dönem Gaziosmanpaşa yargı çevresini temsilen baro meclis üyeliği yapmıştım. Her seçimde, kimsenin görev almak istemediği en zor mahalleler ve okullarda gönüllü olarak görev yapmıştım. Hatta son yerel seçimlerde arkadaşlarımı da organize ederek Sultangazi İlçesi’nin çalışılması en zor mahallesi olarak bilinen İsmet Paşa’da gönüllü olarak okul sorumlusu avukat olarak görev yapmıştım.   Atatürkçü Düşünce Derneği Gaziosmanpaşa Şubemizin seçimlerinde, tüzüğümüz gereği çarşaf liste uygulanmıştır. Seçimi kazanan Başkan Ali ÇAVUŞ’un listesi olmuştur.   Hafta içi ADD Şişli Şubemize nakil başvurusu yaparak, gençlik kollarında Bakırköy’den sonra yetiştiğim CHP Beşiktaş İlçemize geri dönmek için başvuru yapıp, evimi de Beşiktaş’a taşıyacağım.   Seçimimiz bana bir kere daha şunu göstermiştir; Türkiye’nin en büyük sorunu güvenilir insan açığıdır!   Türkiye Cumhuriyeti aydınlıktan karanlığa doğru hızla sürüklenirken, ideolojileri ve idealleri bir kenara bırakıp, hala koltuk, makam ve mevki peşinde koşanlar olduğu sürece yaptığımız emekler ve çabalar her zaman boşa gidecektir. Yılmadan ve pes etmeden mücadelemi kararlılıkla bir yerlerde ulusumun ve vatanımın geleceği için sürdüreceğim. Değerimin bilinmediği bir yerde durmamın da bir anlamı olmayacaktır!   5 aydır emeklerini esirgemeyen çalışma arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim. Onların da emeklerinin ziyan olmayacağı aydınlık günlere ulaşmalarını diliyorum. Çalışma arkadaşlarımın hepsi Gaziosmanpaşa için ayrı bir değerdir. Kıymetlerini bilirseniz, benim de gözüm arkada kalmayacaktır."