Afet Anında Kızılay ve İtfaiye Yanında

İtfaiyecilik Haftası Kutlu Olsun.

 

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi, İtfaiyecilik Haftası dolayısı ile Gaziosmanpaşa İtfaiye İstasyonu'nu ziyaret ederek İtfaiye Amiri Hakan Tunca'da uygulamalı eğitim aldı.  Hakan Tunca Kızılay ekibine itfaiyeyi anlattıktan sonra, itfaiyenin kullandığı araç ve gereçleri bizzat göstererek eğitim verdi. Eğitimde yangın anında nasıl davranılması gerektiği konusunda önemli bilgiler verildi.

 

İtfaiyecilik Haftası ve ziyaret dolayısı ile bir açıklamada bulunan Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, "Kızılayımız gibi başta yangın felaketi olmak üzere, deprem ve sel gibi birçok doğal afette insanımızı ve canlıları koruyup, kurtarma görevini cansiparene yerine getiren itfaiye çalışanlarımızın İtfaiye Haftası kutlu olsun.

Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi olarak İtfaiyecilik Haftası olması münasebeti ile Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin USTA’nın destek ve katkılarıyla ilçemizde bulunan itfaiye istasyonunda uygulamalı yangına müdahale eğitimi aldık. Kızılay ekibimiz adına verimli bir ziyaret ve eğitim oldu. Kendilerine teşekkürlerimizi iletiyorum." Dedi.