Afet anında Kızılay yanında

Kızılay,  Kastamonu ve Sinop'ta meydana gelen sel afetinden sonra mağdur olan vatandaşlara ilg günden itibaren yardıma devam ediyor. 

 

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, Kızılay'ın her türlü afet durumunda milletimizin yanında olduğunu belirterek, "Kızılayımız yangın, deprem, sel baskınları gibi her türlü doğal afet veya çeşitli ihtiyaç durumlarında milletimizin yanında olmaya devam ediyor.  Geçtiğimiz günlerde Akdeniz Bölgemizdeki yangın dolayısı ile onların yanındaydık. Bugün Kastamonu ve Sinop'ta selden etkilenen vatandaşlarımızın yanındayız.  Sel afetinin başladığı ilk günden bugüne kadar Kızılayımız bölgede milletimize yardıma devam ediyor.

 

Bizlerde bu yardımlara bir nebze de katkı sunmak amacıyla, Gaziosmanpaşa'da hayırseverlerimizin de desteği ile erzak ve giysi kolileri hazırladık. Gaziosmanpaşa'da terzi esnafı Halil amcamız da duyarlılık gösterip bağışta bulunan hayırseverlerimizden oldu. Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi olarak  Kastamonu, Sinop ve Bartın'da farklı ilçelerde meydana gelen selden etkilenen vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere gıda ve giyim yardımlarımızı afet bölgesine gönderdik.

 

İnşallah milletimiz bir daha afet ve felaketlerle karşılaşmaz. Bu afetin yaralarını da yine hep birlikte saracağız. Kızılay olarak bizler, her zaman milletimize yardım ve desteğe hazırız." Dedi.