Ağır Ağbiler Gaziosmanpaşa'da Toplandı...

Geçmişten Bugüne Gaziosmnapaşa'ya Hizmet Edenler...

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Recep Koral döneminden bugüne 20 aşkın süredir görev yapan 120 kişinin davetli olduğu partili meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, ilçe başkanları ve belediye başkanlarını kahvaltılı toplantıda bir araya getirdi. 

'Geçmişten Bugüne Gaziosmnapaşa'ya Hizmet Edenler' sloganı ile organize edilen toplantıya Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Gaziosmanpaşa eski Belediye Başkanı Ferşat Terzioğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Şahin Pirdal, kurucu ilçe başkanı Yavuz Subaşı, Eski Bakan Hayati Yazıcı, Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı ile eski ve yeni meclis üyeleri katıldılar.

Porgramda açılış konuşması yapan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Bu toplantıda 20 yılı aşkın süredir bu dava hizmet etmiş ve etmekte olan meclis üyesi, il genel meclis üyesi olarak görev yapmış arkadaşlarla bir araya gelmek istedik. Hasret giderip sohbet etmek istedik. Yıllardır bu davada emek veren, sorumluluk alan, görev alan, derdini çeken, yüreğini koyanlar arkadaşları bugün burada görüyorum. Bu davaya gönül verenlerle yeniden birlikte olmak ve birlikte yol almak önmüzdeki seçimler içinde çok önemli." Şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ise "Bugün masa masa dolaşırken yıllar öncesine gittim. Zor günlerimizi hatırladım. Çıktığımız yer baba ocağıdır. Bugün çok çeşitli yerlerde başarılı şekilde görev yapan arkadaşlarımız var. Önmüzde seçim var. Bu seçimlerde koalisyon çıkarsa Türkiye 15 yıl kaybeder. Ülkeler kolaisyon dönemlerinde değil, tek başına iktidar dönemlerinde daha iyi gelişme gösterir. İtalya'da koalisyon yapmak kanunen yasak. Tek başına iktidarın gelişmeye katksını herkes biliyor." Şeklinde konuştu.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal ise "1 Kasım seçimleri için 'Haydi Bismillah' diyerek ilk günkü aşkla yola çıktık. Ak Parti'nin 7 değil, 77 düvel tarafından kuşatma altında olduğunu hepimiz görüyoruz. İnşallah 1 Kasım'da bu kuşatmayı kıracağız. Onun için, eski yeni tüm yöneticilerimiz, meclis üyelerimiz, ağabeylerimiz ile sahadayız. Hepinize teşekkür ediyorum." Şeklinde konuştu.

Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Hayati Yazıcı ise "7 Haziran seçimlerinde tek başına iktidara gelemedik. Ama milletimiz her seçimde doğrusunu yapar. Ak Parti 13 yıldır hiç bir boşluk bırakmadı. Türkiye'nin her köşesine hizmet etti. 2023'te 500 Milyar Dolar ihracat, 25 Bin Dolar kişi başı gelir hedeflerimiz var. Milletimiz yine doğrusunu yaparak Ak Parti'yi tek başına iktidara taşıyacaktır." Şeklinde konuştu.