Ahmet Özen: İttifakın adayını destekliyoruz ama...

Cumhur İttifakında işleyiş belli oldu. MHP İttifakın adayını destekleyecek ama kendi meclis üye listesi ile seçimlere girecek.

 

Ak Parti İstanbul İl ve İlçe yönetimleri aynı gün ve saatte MHP İstanbul il ve ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. Cumhur İttifakı çerçevesinde gerçekleşen ziyaret Gaziosmanpaşa'da da bugün sabah saatlerinde gerçekleşti.

 

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar ve yönetimi, MHP İlçe Başkanı Ahmet Özen ve yönetimini ziyaret etti.

 

Serkan Acar ziyaret sonrası yaptığı açıklamada "MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Sayın Ahmet Özen'le önümüzdeki süreçte yapacağımız çalışmaları değerlendirdik. Cumhur İttifakı'nın asıl gayesi seçim kazanmak değil, ülkemizin istikbal ve istiklalini garanti altına almaktır." dedi.

 

Ahmet Özen ise ziyaret sonrası yaptığı açıklamada "Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Sayın Serkan Acar ve ilçe yönetimine ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Partimizin aldığı karar gereği yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın adayını destekleyeceğiz. Fakat kendi meclis listemizi çıkartarak seçimlere gireceğiz. Meclis üye listemiz Gaziosmanpaşa'yı iyi bilen, tanıyan arkadaşlardan oluşacak. Mahalle başkanlarımız meclis üyesi adayımız olarak mahallesine hizmete hazır olacak." dedi.