Ahmet Özen: Devlet Bahçeli gönülleri fethetti.

MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Özen, açıklamasında şunlara yer verdi: 

“15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimini Allah bu millete inşallah bir daha yaşatmaz. O gece milletimiz tankların önüne etten duvar örerek darbeyi engelledi. Milletimizde var olan millet bilincinin yerinde durduğunu gördük. Türk Milleti olarak bir araya gelindiğinde nasıl karşı konulamaz bir güç olunduğumuzu gösterdik o gece… 

Darbe gecesi liderimiz Devlet Bahçeli’nin duruşu ve bilemediğimiz girişimleri milletimiz tarafından büyük takdir gördü. Milletimiz bu takdiri 7 Ağustos Yenikapı Mitinginde taçlandırdı. Liderimiz konuşması sırasında, miting alanını dolduran milyonlar büyük alkış aldı. 

Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin geçmişte sergilediği duruşu oy için değildi… Oyları düştü ama aldırış etmedi. Bu millet için doğru bildiğini ifade etmeye ve yapmaya devam etti. 

‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyen bir lider olan Devlet Bahçeli, o duruşunu hiçbir zaman bozmadı. Yenikapı mitinginde dahi siyasi kaygın uzak, millet menfaatini ön planda tutan bir konuşma yaptı. Darbe gecesi kendi yaptıklarını değil, devleti ve milleti ön plana çıkartı, yüceltti. 

15 Temmuz gecesinden beri de oy için hareket etmiyor. Bu milletin geleceği, devletin bekası için dik duruşunu sergiliyor, doğru bildiğini söylüyor ve yapıyor. Vatanını milletini seven bir devlet adamının yapması gerekeni yapıyor. 

7 Ağustos günü Yenikapı Mitinginde yakalanan milli birlik ve beraberlik havası inşallah bozulmadan devam eder. Milletimizin liderimiz Devlet Bahçeli’ye gösterdiği takdire de teşekkür ediyoruz."