Ahmet Özen: Lidere Sadakat Ülkücünün Şerefidir.

MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Özen, son günlerde parti içinde yaşanan konularla ilgili olarak Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye destek verdi. Başkan Özen, gündeme dair yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

"Milliyetçi Hareket Partisi 46 yıllık mücadelesi ile dim dik ayaktadır. MHP konjüktürel partiler gibi zamana ve mekana göre hiçbir zaman dönmemiştir.

Son günlerde seçim sonuçlarına ilişkin olarak çeşitli konular koşulmaktadır.  MHP’nin ülküsü ve var oluş sebebi seçim sonuçları ile asla ölçülemez. MHP bu ülkenin güvenilecek tek limanıdır. MHP bugüne kadar seçim kazanmak uğruna ilkelerinden ve çizgisinden taviz vermemiştir. Milletimiz bunu çok iyi bilmektedir. 

Bugün parti içinde bazı isimlerin genel başkanlığa aday olduğu konuşulmaktadır. Bu isimlerde partimizin geçmişte veya bugün değer verdiği önemli isimlerdir.

Fakat her ülkücü bilir ki; Lidere Sadakat Şerefimizdir.  Ülkücü olarak yetişmiş her MHP’li kardeşim bunu bilir.

Rahmetli Başbuğumuz, Liderimiz Sayın Alparslan Türkeş’in vefatından sonra, bu davanın yeni lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli olmuştur.

Sayın Bahçeli yıllarca Başbuğumuzun yanında durmuş, günü geldiğinde görev kendisine verilmiştir. Şayet bir gün bu şerefli görev birilerine verilecekse, hak edene mutlaka verilir.

Ama liderimiz Sayın Bahçeli’nin sağlığı yerinde ve görevinin başında durduğu sürece ülkücü kardeşlerimize lidere sadakat yakışır. Liderimizin Sayın Bahçeli’nin vereceği kararlara da uymak yine ülkücü camianın onurudur."