Ahmet Özen: Liderimiz söylüyorsa sonucunu görmek lazım!

“Devlet Bahçeli bir şey yapıyorsa Türk Milleti için yapıyordur, sonunu görmek lazım!”

MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Özen, bugünlerde tartışma konusu olan başkanlık sistemi konusunda Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin yine millet yararına bir karar ve duruşta olduğunu söyledi.

Başkan Özen konuyla ilgili olarak şu değerlendirmede bulundu: “Milliyetçi Hareketin lideri Sayın Devlet Bahçeli bugüne kadar hep ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’  diyen bir liderdir. Ve bunu, bugüne kadar verdiği karar ve duruşlarla ortaya koymuş tek liderdir. Geçmişte oy kaybına bile uğrayacağını bildiği halde, millet yararına karar almaktan geri kalmadı.

Son yaşanan darbe girişimi öncesi ve sonrası milletimiz bunu ap açık bir şekilde bir kez daha gördü.

Bugünlerde başkanlık sistemi ve MHP’nin yaklaşımları tartışma konusu oluyor. Fakat milletimiz artık şunu iyi biliyor. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, milletin yararına olmayan hiçbir hareketin, kararın duruşun içersinde olmaz.

Artık milletimiz biliyor ki, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli bir şey söylüyor ve yapıyorsa, sonucunu beklemek lazım. Sonuçta söylediği ve yaptığı şeyin millet yararına olduğu ap açık ortaya çıkıyor.

Milliyetçi Hareket olarak böyle bir lidere sahip olmaktan gurur duruyoruz. Sıkıntılı bir süreçten geçen ülkemizde, milletimizin Devlet Bahçeli gibi, öngörülü, ileriyi gören ve milleti için kendini feda edebilecek bir lidere her zaman ihtiyacı var.”