Ahmet Özen: MHP Huzur ve Güvenin Sigortasıdır.

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Özen, gündeme dair yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

"Milliyetçi Hareket Partisi, kişisel kaygılarla hareket eden bir parti değildir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin yürüttüğü devletçi ve dengeli bir siyaset anlayışı ile ülkede huzur ve güvenin sigortasıdır. Ülkede olası olayların önlenmesinde Genel Başkanımız Sayın Bahçeli ve teşkilatımızın büyük payı vardır. MHP’nin sağduyusu kardeş kavgasının önüne geçmektedir, geçecektir. 

Bu seçimlerde görülüyor ki, ülkenin MHP’ye her zamankinden daha çok ihtiyacı var. AKP’nin ülkeyi getirdiği nokta sokaklarda çok daha net görülüyor. İnsanlarımız tedirgin, yarına umutla bakamıyor. Bu nedenle halkımız her zamankinden daha fazla MHP’ye teveccüh gösteriyor. 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin çizgisi her zaman net olmuştur. Dün terör grupları veya uzantıları ile görüşüp, bugün terörü telin mitingleri yapmıyor.  İlk günden beri terörü lanetliyor, müzakere değil mücadele diyor. İktidarda bulunan AKP bunu geçte olsa anlamış gibi görülüyor, ama bu konuda samimi olduklarına inanmıyoruz. 

AKP artık güven erozyonuna uğramıştır. Halkımız AKP’nin söylemlerini samimi bulmamaktadır.  Halkımız her seçimde söylem ve eylem değiştiren partileri değil; her seçim istikrarla aynı doğruları ifade eden MHP’ye yönelmesi bazı çevreleri rahatsız edebilir. 

7 Haziran seçimlerinde istediği sonucu alamayan AKP, koalisyonda kurmayarak, binlerce TL israf yaparak ülkeyi yeniden seçime götürmüştür. Ama AKP’nin bu kez elindekileri de kaybettiğini görüyoruz. 

Sosyal medyada veya çeşitli ortamlarda MHP taban ve seçmenine mesaj göndermeye çalışan AKP, inandırıcı bulunmuyor. Barış süreci denen hatalar zincirinde bütün milliyetçilikleri ayaklar altına aldıklarını söyleyenler, bugün milliyetçilik söylemleri ile oy kazanmaya çalışmaktadır. Halkımız artık gerçekleri çok net biliyor, istikrar ve güveni MHP’de görüyor.

Önümüzdeki günlerde mübarek Kurban Bayramı’na giriyoruz… Yüzü terörden yana olmayan ülkemizdeki tüm kardeşlerimiz ile nice bayramlarda birlikte olmayı temenni ediyorum. Bu vesile ile halkımızın mübarek Kurban Bayramını kutluyor, hayırlı bayramlar diliyorum…"