AHMET ÖZEN: MHP İKİYE KATLADI.

Ahmet Özen: MHP’ye Sahada Büyük İlgi Var.

MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Özen, parti çalışmaları ile ilgili olarak “Şu ana kadar 9 seçim iletişim merkezi açtık. Açtığımız bu iletişim merkezlerine ilgi bir hayli fazla. Üye olmak için yüzlerce vatandaşımız bürolarımıza geldi. Son altı ayda, geçmiş beş yılda yaptığımız üye sayısı kadar üye yaptık. Üye sayımızı son altı ayda adeta ikiye katladık. MHP’ye gerek iktidar, gerekse muhalefet partilerinden istifa ederek gelip üye olan çok sayıda Gaziosmanpaşalı hemşerimiz var. Halkımızın partimize sahada büyük ilgisi olduğunu görüyoruz. Bu durum bizi şaşırtıp aynı zamanda sevindirirken, çalışma azmimizi de artırıyor.” Dedi. 

Oy oranları ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Başkan Özen, “Biz Gaziosmanpaşa’da yüzde 20 hedefi koyduk. Ve çalışmalarımızı o yönde sürdürüyoruz. Takdir Allah’tandır. Bu rakamı da gerçekçi olarak koyduk. Sahada gördüğümüz ilgi, diğer partilerden katılımlar ve halkımızın sevgi seli bu rakamı yakaladığımızın göstergesi olsa gerek. Bu ilgi ve ülke adına sorumluluk duymamız bizi daha çok çalışmaya sevk ediyor. Genel merkezimizin açıkladığı dolu dolu seçim beyannamesi ise sahada elimizi daha da güçlendirdi. Genel merkezimizin ve il başkanlığımızın, ilçelerle koordineli çalışmaları ile MHP Türkiye genelinde büyük bir sürprize hazırlanıyor.” Dedi. 

Diğer partileri centilmenliğe davet eden Başkan Özen, “Seçim sürecinde kendi partililerimize, sahada hiçbir partinin bayrağına dokunulmaması talimatı verdik. O bayrakları herkes emek ve para harcayarak asıyor. MHP olarak sahada hiç kimsenin bayrağına el uzatmıyoruz. Centilmence bir yarış yürütüyoruz. Diğer partilerden de bizim bayraklarımıza aynı saygıyı bekleriz.” Şeklinde konuştu.