Ahmet Özen: Yanlış Hesap Direkten Döndü

Ahmet Özen: AKP İktidarı da, yerel yöneticilerde hesapsız işler yapıyor. 

MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Özen Küçükköy’de uygulamaya giren trafik ışıkları ve trafik sıkışıklığı ile ilgili olarak Gophaber’e Kasım 2014 tarihinde; “Gaziosmanpaşa’nın önemli geçiş noktası olan Küçükköy’de trafik rahatlatılacağına, yeni koyulan trafik ışıkları ile daha da kötü duruma getirildi. Kısmen kendi yolunu bulup akan trafik, yeni konulan ışıklardan sonra adeta akmaz oldu. Küçükköy’de öğlen saatlerinde dahi trafik sıkışıklığı yaşanmaya başlandı. Burada yapılacak bir uygulama önceden hesaplanarak hayata geçirilmeli. Belediyelerin deneme yanılma ile iş çözmeye kalkması, insanların boş yere strese ve trafiğe girmesine neden oluyor. Buradaki ışıklar kalkmalı, Küçükköy’deki trafik işleyişi eski haline dönmeli.” Şeklinde açıklama yapmıştı. 

Aradan 6 ay geçtikten sonra trafik ışıklarının bulunduğu direkler yerinden söküldü. Trafik normal akışına başladı. Eski ışıklar artık yerinde yok.

 

Konuyla ilgili olarak kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Özen, “Aklın yolu bir. Biz burada yapıcı eleştiride bulunduk. Ama 6 ay beklemelerinin anlamı yoktu. Bu kez yanlış hesap trafik direğinden döndü. Şu anda Bağlarbaşı Caddesi’nde bir çalışma var. Daha birkaç yıl önce bu cadde baştan aşağı yenilendi. Yine Küçükköy yolunda bir aydır kazı var. Bu cadde geçtiğimiz yılda kazıldı. Şu anda ilçe meydanına girilmiyor. Hayat felç, etraf toz duman içinde! Minibüsler sokak aralarında dolanıyor. 

‘Balık baştan kokar’ diye bir ata sözümüz var. AKP iktidarı ülkede hesapsız işler yapıyor. Aynı hesapsız, plansız işler Gaziosmanpaşa’da temsilcileri yerel yöneticiler tarafından yapılıyor. Bir işi tam yapın, 10-15 yıl dokunmayın. Aynı yer her yıl kazılır mı? Halka bunca cefa, hazineye israf reva mı?  İşte bu ülkeye ve ilçeye MHP’nin ihtiyacı var. Yapılan bu hesapsız işlere dur diyecek bir parti var. MHP var. Bizimle yürü Gaziosmanpaşa,  bize güç ver, bu ilçeyi ve ülkeyi hesabını, planını bilerek yönetelim.” Şeklinde konuştu.

Arşivdeki haber linki