Ak Parti’de Stres Birikiyor!

Ak Parti’deki belirsizlik çalışmaları da durdurdu!

 

Ak Parti Türkiye genelinde olağan kongre sürecine girdi. Belde kongreleri tamamlandı. Hatta bazı illerde ilçe kongreleri dahi tamamlandı. Fakat İstanbul’da ise daha ilçelerin kongre tarihleri belli değil!

 

İstanbul’da il başkanı ve ilçe başkanı kimler olacak belli değil!

 

Ak Parti İstanbul’da ilçe kongrelerini 12 Kasım’da bitireceğini açıkladı ama ne zaman başlayacağını ve ilçe başkanı kimler olacağını açıklamadı.

 

Hal böyle olunca teşkilatlarda stres başladı. Mevcut ilçe başkanları gidecek mi?  Kalacak mı? İl Başkanı kim olacak o da belli değil!

 

Durumlarının ne olacağını bilemeyen ilçe başkanları da parti faaliyetlerini askıya almış durumda! Ak Parti İstanbul’da rutin toplantıları dışında, sahada bir faaliyet göstermiyor. Rutin toplantılar da konu, kim ilçe başkanı olacak. Gündemsiz toplantılar partilileri başka konuları konuşmaya itiyor. Ak Parti teşkilatları en faaliyetsiz dönemini yaşıyor.

 

Mevcut ilçe başkanının yanında parti görevi gereği duran bazı yöneticiler, arka sokaklara ilçe başkanlarını yerden yere vurabiliyor.

 

Ak Partililer muhtemel ilçe başkan adayları, mevcut ilçe başkan adayları, belediye, il yönetimi, il başkanı arasında gidip gelmekten stres topuna dönmüş durumda!

 

Ak Parti dedikoduların ve belirsizliğin önünü kesmek için bir an önce ilçe kongre takvimi ve önerdiği ilçe başkanını teşkilata deklare etmeli.