Ak Parti Gaziosmanpaşa'da Giresunlular ile bir araya geldi.

Ak Parti İl STK'ları ile buluşmaya devam ediyor.

 

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı, ilçede kurumsal olarak çalışmalarını sürdüren illerin dernekleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. 

 

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı bu hafta, Gaziosmanpaşa Giresunlular Derneği ve ilçede bulunan Giresun dernekleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Kahvaltılı toplantıya Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar, İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Giresun Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu, Gaziosmanpaşa Giresunlular Dernek Bşk. Yrd. Ali Şükrü Kara, yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar, ilçede bulunan Giresun ilçe ve köy derneklerinin başkanları katıldılar.

 

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar'ın açılış konuşmasından sonra Gaziosmanpaşa Giresunlular Dernek Bşk. Yrd. Ali Şükrü Kara söz alarak, "Giresunlular Dernek Başkanımız Mehmet Halil Hayta işi dolayısı ile şehir dışında sizlere selamı var."  Dedikten sonra Gaziosmanpaşa'daki Giresunluların durumu hakkında bilgiler verip, geleceğe yönelik olarak Giresunluların Gaziosmanpaşa'da temsilinin artmasını istediklerini belirtti.

 

Daha sonra söz alan Giresun Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu, Giresunluların bu vatan için ne denli önemli olduğunu tarihin ve insanların çok iyi bildiğini ifade ederek, önümüzdeki süreçte liyakat sahibi Giresunluların gerek belediyede gerek diğer kademelerdeki yönetimlerde yer alması gerektiğini vurguladı.

 

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Serkan Acar ise, Giresunluların ilçe için önemli olduğunu vurgulayarak, Giresunlulardan görev talep etmelerini, başkan adaylığı veya meclis üyelikleri için başvuru yapmaları gerektiğini ifade etti.

 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise, "Giresunlu ve diğer hemşerilerimiz bize Gaziosmanpaşa'nın yönetimini emanet ettiler. Bizde bu emanete layık olmaya çalışıyoruz. Gaziosmanpaşa'da yüzde 51.5 oy alarak seçildik ama ilçemizde yüzde 60'lık oy potansiyelimiz var. Bunu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 59 ile sağladık. Önümüzdeki yerel seçimlerde yüzde 60'ı yine hep birlikte sağlamak istiyoruz." Şeklinde konuştu.

 

Ak Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı ise, "Büyük bir kuşatma içeresindeyiz. Bu kuşatmadan siz değerli Giresunluların desteği ile çıkabiliriz. Karşımızda CHP gibi bir zihniyet var. Hemşerilerimizi o tarafa gitmesine mâni olmalıyız. Belediye seçimleri var ama sonra yapacak ne yolumuz kalır ne kaldırım. 7 Haziran'da bunun örneğini gördük. Reisimiz seçime gitti, milletimizde bu durumdan hepimizi kurtardı. Yoksa bugün doğu diye bir bölgemiz kalmayabilirdi. Türkiye’nin dörtte biri gitmişti. Başka vatanımız yok. Sahip çıkalım." Şeklinde konuştu.