Ak Parti Gaziosmanpaşa, Hatip Ve Hatibeler Eğitim Semineri Düzenledi.

Sahada yaklaşık 600 hatiple çalışma yapacak AK Parti Gaziosmanpaşa’nın eğitim seminerini eski İstanbul Milletvekili Metin Külünk verdi. Seminer öncesi kısa bir sunum yapan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Çağırıcı 2014-2019 yıllarında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek oluşturulmaya çalışılan kirli algı konusunda hatip ve hatibelere uyarılarda bulundu.

 

Kısa bir selamlama konuşması yapan İlçe Başkanı Serkan Acar, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin çalışmalara on gün önce başladığını belirterek araziden gelen haberlerin sevindirici olduğunu söyledi. AK Parti Gaziosmanpaşa ilçesi olarak seçime hazır olduklarını söyleyen Serkan Acar, “İnşallah 31 Mart akşamı yeni bir rekora tekrar imza atacağız” dedi.

 

Daha sonra kürsüye çıkan Metin Külünk, hatip ve hatibelerin büyük dikkatle izlediği bir buçuk saate yakın süren eğitim seminerini verdi.

 

Ulu Hakan Abdülhamit’in vefatının 101. Yılı olduğunu hatırlatan Külünk, merhuma rahmet dileyerek sürdürdüğü konuşmasında o gün yaşananlarla bugünkü yaşananlar arasındaki benzerliğe dikkat çekip, “Değişen bir şey yok. Emperyalistlerin niyeti aynı, hedefi aynı, amacı aynı. Değişen sadece zaman” dedi.

 

Türkiye’nin artık eski Türkiye olmadığına dikkat çeken Külünk, “Bu milletin tarihteki şerefli yerine tekrar yükselmemesi için bugüne kadar kurulan bütün tuzakların boşa çıkartıldı. Allah’ın izniyle bundan sonrada boşa çıkartılacak ve tüm mazlumların umudu olan milletimiz tarihteki önemli misyonunu yeniden yerine getirecek” diye konuştu.

 

Külünk, hatip ve hatibelerin dikkat etmeleri gereken konularda bilgilendirmeler yaparak en önemli meselenin psikoloji olduğunu söyledi. Muhaliflerin her türlü kirli algıyı sahaya sürmeye çalıştıklarını hatırlatan Külünk, “Şartlar ne olursa olsun, psikolojinizi asla onlara teslim etmeyeceksiniz” dedi.  Külünk şöyle devam etti: “Karşınızda kim olursa olsun, mutlak surette can kulağıyla dinleyin. Sorununu anlayın. Varsa hatanız özür dilemesini bilin. Size iletilen sorunu kati surette not almayın. Hemen orada cep telefonunuzu çıkartın ve çözüm için muhatap kimse onu arayın. Muhatabınızın yanında kendisiyle görüşün ve tarihine, saatine kadar sorunun nasıl çözüleceğini öğrenip muhatabınıza bildirin.”

 

Seminere Önceki dönem Milletvekilleri Metin Külünk, Recep Koral, İlçe Başkanı Serkan Acar, Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Yılmaz, Hatip ve Hatibeler katıldı.