Ak Parti Piknikte Buluştu

Gaziosmanpaşa Belediyesi Mesire Alanı'nda düzenlenen pikniğe Ak Parti Grup Başkan Vekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cin, 2. Bölge Milletvekilleri Canan Kalsın, İffet Polat, Mustafa Demir, Ahmet Hamdi Çamlı, Hasan Turan, Abdullah Güler, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mansur Işık, İlçe Başkanı Serkan Acar, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Yılmaz, Eski İlçe Başkanı Şahin Pirdal ve teşkilat mensupları katıldı.

 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, yeni mesire alanının vatandaşların hizmetine sunulduğunu ifade edip, "artık Gaziosmanpaşa’nın denize sınırı oldu" dedi.

 

İlçe Başkanı Serkan Acar, 24 Haziran seçiminin yorgunluğunu üzerlerinden atmak ve ara vermeden yerel seçimlere hazırlanmak için AK Parti ailesini bir araya topladıklarını kaydetti.

 

Ak Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaş ise; "Her zaman söylediğim gibi AK Parti döneminde tarihi yatırımlar ve hizmetler yapılmıştır. Bu kadar engellemelere, tuzaklara, oyunlara  rağmen Ak Parti sizlerinde destekleriyle hizmet etmeye devam edecektir. Türkiye artık eski Türkiye değil" dedi.