Ak Parti Teşkilatları Arı Gibi Çalışıyor...

Ak Parti Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahalle Teşkilatı ile saha çalışmasına katıldık...

 

Ak Parti Gaziosmanpaşa'da mahalle teşkilatları kapı dolaşarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İBB Adayı Binali Yıldırım, Gaziosmanpaşa Adayı Hasan Tahsin Usta ve İlçe Başkanı Serkan Acar'ın selamlarını ileterek, hediyelerini veriyor, bir arzuhalleri olup olmadığını soruyor, gönülleri alıp kapıdan ayrılıyor.

 

Saha çalışmaları dolayısı ile Sarıgöl Mahalle Seçim İrtibat Bürosunu ziyaret ettik.  Burada İlçe Teşkilat Başkanı Musa Keskin, Mahalle Başkanı Halit Arslan, mahalle üç kademe yönetici ve çalışma ekibini hummalı bir çalışma içersinde bulduk.

 

Ev ziyaretlerine giden ekiple birlikte bir süre yol aldık. Teşkilat başkanı Musa Keskin bizzat kendisi de kapı kapı dolaşarak, partinin selamlarını ve hediyelerini takdim etti.  Vatandaşlar bazı konularda eleştiri getirselerde oylarının Ak Parti'ye olduğunu ifade etti.

 

Ak Parti Gaziosmnapaşa İlçe Teşkilat Başkanı Musa Keskin, binlerce ev ziyareti yaptıklarını, insanların Ak Parti'ye gönüllerini açtığını ifade ederek, Ak Parti'nin Gaziosmanpaşa ve İBB'de yine yüksek oy oranı ile seçimleri kazanacağını söyledi.