Ak Kadınlar Komşuluk Haftasını Kutladı

Başlatılan sosyal sorumluluk projesi 39 ilçede eş zamanlı yapıldı.  

Ak Parti Sultangazi Kadın Kolları Olarak Başkanı Nurcan Öztürkmen'inde bizzat katıldığı ziyaretlerde Sultangazili vatandaşların kapıları çalınarak bereketin sembolü olan tarhanalar takdim edildi. 

Metropol Şehirlerde unutulmaya yüz tutmuş komşuluk bilincini hatırlatmak adına bir farkındalık oluşturmaya çalışan Kadın Kolları her mahallede yaptığı ziyaretlerle evlere girerek birebir vatandaşlarımızı dinledi. Görüşlerini aldı ve eski günlerdeki komşuluk kültürnü yadetti.

Bizler herdaim vatandaşlarımızın yakınında olmaya talibiz ifadelerini kullanan Nurcan Öztürkmen vesileler ile kapları çalmaya devam edeceğiz. Komşuluk Haftası ile alakalı çalışmamızda bunun bir örneğidir. Anadolu kültürüyle yoğrulmuş halkımız misafirperver ve eli bol insanlardır varlığını paylaşmaktan mutluluk duyar bizlerde  buna binaen bereketin sembolü tarhanalarımızla ziyretlerimizi gerçekleştirdik. Ülkemizdeki birlik ve dirlik daim olsun tencerelerimiz bereketle kaynasın yüzler gülsün gönüller huzur dolsun bu güzel gün inşşaaşlah bunlara vesile olsun temennisinde bulundu.