Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Bayan Girişimciler İle Bir Araya Geldi.

Girişimci Kadınlar Buluşması yoğun bir katılımla gerçekleşti...

Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları'nın ev sahipliğinde Paşa Köşkü Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya, Ak Parti İstanbul İl başkan yardımcısı Müge Öz, Esra Yılmaz ve yönetim kurulü üyesi Semiye Öztürk, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Av.Şahin Pirdal, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Suzan Dağlar Civan, Sultangazi Kadın Kolları başkanı başkanı Nurcan Öztürkmen, Eyüp Kadın Kolları başkanı Hatice Yücel, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kurum ve Kuruluşların Bayan Yöneticileri, okul aile birliği, Dernek Yönecileri, İş Yerleri ve Hastane yöneticileri çok sayıda kadın esnaf katıldı.

Ak Partiş Gaziosmanpaşa İlçe Kadın Kolları Başkan Zeynep Vurmaz Yiğit, selamlama konuşamalarının ardından referandum sürecine değindi.

Yiğit, "Milletimiz hiçbir dönemde yanılmadı. Bu referandum döneminde de yanılacağını düşünmüyorum. Ortak akıl dediğimiz milletin o görünmez iradesi genelde doğru kararlar verdi. Millet gerçekten ferasetli davranarak kararlarını doğru veriyor. İnşallah bu referandumda da doğru karar verecek.” Şeklinde konuştu.