Ak Parti Gaziosmanpaşa taraftarı ile buluştu

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı, Gaziosmanpaşaspor taraftar camiası ile bir araya geldi.

Taraftarlar Derneği'nin organize ettiği toplantıya Ak Parti İlçe Başkanı Şahin Pirdal, Milletvekili Adayı Oktay Saral, Gaziosmanpaşaspor Kulüp Başkanı Sami Mendi, taraftarlar ve camiadan isimler katıldılar.

Toplantıda başlangıcında söz alan Gaziosmanpaşaspor Kulüp Başkanı Sami Mendi, katılımlarından dolayı Ak Partililere ve taraftarlara teşekkür etti.

Daha sonra söz alan Milletvekili Adayı Oktay Saral, kendisinde spor camiası içersinden geldiğini, Ofspor'da başkanlık yaptığını, Gaziosmanpaşaspor ile Ofspor'un kardeş kulüpler olmasını istediğini söyledi. Saral, 1 Kasım seçimlerinden sonra Gaziosmanpaşaspor'a her türlü desteği sağlayacaklarına dair söz verdi.

Oktay Saral'ın konuşması sırasında araya giren bazı taraftarlar, Gaziosmnapaşa Belediye Başkanını programlarına davet ettiklerini ama başkanın bu davetlere gelmediği yönünde konuşmalarda bulundular. Oktay Saral, belediye başkanı ile bu konuyu görüşeceğini ve programa gelmesini sağlayacağını ifade etti.

Ardından söz alan Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal sorulan sorulara şöyle cevap verdi:

"Gaziosmanpaşa 50-60 yıl öncesine dayanan yanlış şehir planlaması ile bugünlere gelmiş durumda. Yeşil alan, park, otopark gibi alanlar çok az. Bu ancak şehrin yeniden planlanması ile mümkün olabilir. İşte kentsel dönüşüm bunun için önemli.

İş bulmak aslında bizim görevimiz değil. Ancak Fatih Kaptan arkadaşımız iş ve işçi bulma kurumu gibi çalışıyor. Özel ve kamudan gelen iş taleplerini iş arayan arkadaşlara yönlendiriyoruz. Bu konuda ilçemize CV bırakabilirsiniz. Birde mesleği olmayan gençlerimize yönelik olarak halk eğitim merkezi ile iş garantili meslek kursları açabiliriz. Ve onları böylece iş sahibi yapabiliriz.

Gaziosmanpaşaspor'a gereken destekler sağlanacaktır. Bu gerek İBB, gerekse bakanlık düzeyinde olabilir. İBB'nin ilçe stadı ile ilgili bir planlaması var. Seçimlerden sonra takibini yapacağız."