Ak Parti Gaziosmanpaşa Vefa İftarında Buluştu

Ak Parti Gaziosmanpaşa 'Vefa İftarı' Gopark Grand Salon'da yapıldı.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı, partide görev yapmış eski ilçe başkanı, yönetici ve meclis üyelerini Gopark Grand Salon'da düzenlediği 'Vefa İftarı'nda bir araya getirdi. İftar davetine Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, İlçe Başkanı Şahin Pirdal, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, eski belediye başkanı Ferşat Terzioğlu, kurucu ilçe başkanı Yavuz Subaşı, kurucu kadın kolları başkanı Zekiye Çapan, meclis üyeleri ve parti yöneticileri katıldılar.

İftar davetinde eski yeni yöneticiler bir araya gelerek sohbet etme imkanı buldu. Yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal, davet noktasında eski yöneticilere ulaşıldığını, hatta eski bir ilçe başkanını bir kaç kez kendisinin aradığını, ulaşamayınca mesaj atarak davet ettiğini ifade etti. Başkan Pirdal, teşkilat iftarı ile vefa iftarını ayrı ayrı yaptıklarını, vefa iftarına 300 civarında davetli olduğunu 250'ye yakın katılımın olduğunu dile getirerek katılım sağlayan partililere teşekkür etti.