AKP'li Akbaşoğlu oy istedi, Saadet Partili Polat kürsüden cevap verdi

Millî Görüş Hareketi'nin gençlik yapılanması olan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gaziosmanpaşa Şubesi geleneksel sahur programı Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi Davet Salonunda gerçekleştirildi. Programa Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Recep Polat, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Ak Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı ve çok sayıda genç davetli olarak katıldı. 

 

AKP'Lİ AKBAŞOĞLU YILDIRIM'A DESTEK İSTEDİ!

Sahurda konuşan AKP Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, YSK kararıyla iptal edilen ve 23 Haziran'da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için Binali Yıldırım'a destek istedi. Akbaşoğlu kürsüden yaptığı konuşmada, "Sizlerden özellikle 23 Haziran seçimlerine ilişkin birlikte bir ve beraber olarak bu şuurda hareket edilmesi gerektiğini ve birlikte Binali Yıldırım Bey'in mutlak süretle desteklenmesiyle suretiyle siyonistlerin ve emperyalistlerin planlarını boşa çıkartmak suretiyle Yeniden Büyük Türkiye'nin ve Türkiye'nin öncülüğünde adil ve merhametli Yeni Bir Dünya'nın kurulmasıyla ilgili net bir tavır serginlenmesi hususunu sizlere hatırlatıyorum." ifadelerini kullandı. 

 

SAADET PARTİSİ GAZİOSMANPAŞA İLÇE BAŞKANI RECEP POLAT KÜRSÜDEN CEVAP VERDİ; BÜYÜK ALKIŞ ALDI
Konuşmasının ardından yerine geçen Akbaşoğlu'na Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Recep Polat kürsüden cevap verdi. Polat, "Bizler Milli Görüşçüler olarak Erbakan hocamızın açmış olduğu yolda yürüyen şuurlu insanlarız ve yine bizler Milli Görüşçüler olarak Milli Görüş'ün tek siyasi temsilcisi olan Saadet Partisi'ni desteklemekle mükellefiz." dedi.


POLAT: OYLARIMIZI SAADET PARTİSİ'NE VERELİM CHP'YE KAPTIRMAYALIM
Bu sözler sonrası salondan büyük alkış alan Polat, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Milletvekilimizin ifade etmiş olduğu gibi hep birlikte inşaallah birleşelim. Millî Görüş'ün tek temsilcisi Saadet Partisi'ne oylarımızı verelim ve İstanbul Büyükşehir Belediyesini CHP'ye kaptırmayalım diyorum. Bu bir belediye seçimi, inşaallah hak edenin kazanacağı, adaletle hükmeden insanların olmasını temenni ediyoruz. Bu seçimi vatan, millet Sakarya meselesine çevirmek doğru değil. Burada siyonizm sevinecekmiş, üzelecekmiş; siyonizmin üzülmesini istiyorsak sadece Saadet Partili bir belediye başkanı adayına oy vermekle mükellefiz."


SAADET PARTİSİ NECDET GÖKÇINAR İLE DEVAM  EDECEK
Saadet Partisi, yenilenecek İstanbul seçimleri için 14 Mayıs'ta verdiği kararında seçimlere İBB adayı Necdet Gökçınar ile devam edeceğini açıkladı. Genel Başkan Temel Karamollaoğlu imzalı açıklamada, "İlgili kurullarımızla yaptığımız geniş istişareler, kamuoyu eğilimleri ve ülke gerçeklerini göz önünde bulundurarak 23 Haziran 2019 seçimlerine Saadet Partisi olarak Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Necdet Gökçınar ile devam etmeye karar vermiş bulunmaktayız." denilmişti.

 

Kaynak: Milli Gazete