Ali Yılıdırm'dan CHP'lilere Çağrı...

CHP Gaziosmanpaşa eski ilçe yöneticisi Ali Yıldırım'ın  açıklaması şöyle oldu:

 

"10 aralık 2017 tarihinde yapılacak olan CHP Gaziosmanpaşa ilçe kongresi öncesi ortaya çıkan tabloyu özetlemek ve partililerimize bazı hatırlatmalarda bulunmak ihtiyacını hissederek bu açıklamayı yapıyorum.

 

Bugün itibarıyla ortaya çıkan 4 aday arkadaşımız mevcuttur. Ancak ülkemizin , ilçemizin içinde bulunduğu şartlar 4 adaylı bir seçim yarışına elverişli değildir.

 

Ülkemizin içinde bulunduğu siyasi ve idari sorunlara akılcı çözümler üretebilmek, yerel yönetimlerde iktidar olabilmek ve partimizi Türkiye de iktidar yapabilmek için sayın genel başkanımızın yaptığı "herkes parti içerisinde ben ne olucam derdine düşmüş, kimse partimiz ne olucak demiyor, bana parti içerisinde ben ne olucam diyen değil partimizi düşünen dava adamları gerekli" çağrısına kulak vermeliyiz.

 

Bu mesajı dikkate alarak önce ilçemizde birlik ve beraberliği sağlayacak bir ortak aday belirleyip, ilçe olarak kenetlenmeli ve tüm gücümüzü 2019 Mart yerel seçim çalışmalarına harcamalıyız.

 

Yerel seçimlerde başarısız olduğumuz takdirde 2019 Kasım ayında yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimini de peşinen kaybetmiş olacağız. Ülkemiz gerçekten de çok zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Bizler bu süreçte kendimizle mücadele edip yarışmak yerine güçlerimizi birleştirip önce yerel yönetimlerde daha sonra da ülke yönetiminde iktidar olabilme yolunda enerji tüketmeliyiz.

 

4 adaylı yarış için bazı arkadaşlarımız demokrasi mücadelesi diyerek bu düşüncemi eleştirebilir, ancak demokrasi mücadelesi olsa da bu yarış sonunda yeni küskünler, kırgınlıklar oluşacağı aşikardır. Buna meydan vermemek için tüm parti üyelerimizi,

 

Delege arkadaşlarımızı, ilçe başkan adaylarımızı ve geçmişte görev yapmış parti büyüklerimizi göreve davet ediyorum. Vakit geçmemiştir, ilçe kongremize yaklaşık 25 gün vardır bu süreci iyi değerlendirmeli tek aday üzerinde uzlaşarak kenetlenmeli ve kongreden güçlü bir yönetim çıkarmalıyız. Aksi halde  ilçemizde arzu edilen başarının ve hedefin yakalanması maalesef imkansızdır.

 

Herkes elini taşın altına koymalı, sorumluluk almalı ve tek bir vücut olmalıyız ki sayın genel başkanımızın yaptığı çağrı karşılık bulmuş olsun. Bu düşüncelerimi bir parti üyesi olarak dile getiriyor ve yapılacak ilçe kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyorum."