Alibeyköy Birleşik Esnaf Ve Sanatkârlar Odasında Halil Eftekin Güven Tazeledi.

Eyüp Osmanlı Parkında yapılan genel kurul saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Genel kurul, divanın oluşturulması ile devam etti. Yönetim kurulu ve denetim kurulu raporlarının okunup kabul edilmesinin ardından, seçimlere geçildi.

 

Tek liste ile girilen seçimlerde üyelerin tamamının oyunu alan Mevcut başkan Halil Eftekin Alibeyköy Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanlığına güven tazeleyerek tekrar seçildi.

 

Kongre sonrası kendisine destek verenlere teşekkür eden  Başkan Eftekin “Bu her şeyden önce hizmet yarışı. İçinde gerçekleşen kongremizde, birlik ve beraberliğimizi sağlayan, kaynaşmamıza vesile olan  esnafımıza  Beni ve ekibibimi  dört  dönem daha bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Kıymetli üyelerimiz ben ve yönetim kurulunda görev alacak arkadaşlarım bu göreve talip olurken esnaf ve sanatkar camiamızın ahilik düsturuyla tüm vatandaşlara hizmet etmeyi şiar edindik. Odamız Eyüp ve Alibeyköyde  1200 üzerinde  üyeye sahip sivil toplum kuruluşudur.Yeni dönemde yönetime  her meslekten esnaf temsilcisi aldık. Bu zamana kadar yönetimle elimizden geldiğince görevimizi layığıyla yapmaya çalıştık. Kurum ve kuruluşlarla iyi ilişkiler kurduk. Yeni yönetimimiz ile birlikte bundan sonrada  esnafın ve milletin yararına olmaya çalışacağız “ dedi.

 

Halil Eftekin başkanlığında Alibeyköy Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odasın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Şener Kurtuluş, Mehmet Yılmaz Turan, Ayhan Durmaz, Hüseyin Koç, Sezgin Çalık, İbrahim İpek, Bülent Akdağ, Yaşar Şahin.