Altın'da Bahar Havası

Haşhaşlar Kuyumculuk Sosyal Medya Üzerinden Bilgilendiryor...

Gaziosmanpaşa Meydan ve Bağlarbaşı'dan hizmet veren Haşhaşlar Kuyumculuk, artık sosyal medya üzerinden altın ve pırtalnta sektörü konusunda vatandaşları ve yatırımda bulunmak isteyenleri bilgilendirmeye başladı.

Facebook ve İnstgaram üzerinden bilgilendirmelerde bulunan Haşhaşlar Kuyumculuk Mağaza Müdürü Gürkan Dalgıç, günlük olarak sektör hakkında yazı paylaşımında bulunuyor. Ve bu paylaşımlarda yapılan bilgilendirmeler büyük olasılıkla gerçekleşiyor. Ayrıca bu hesaplarda yeni çıkan ürünler ve özellikleri de zaman zaman paylaşılıyor.

İşte son iki günde yapılan bilgilendirme paylaşımları şöyle oldu:

Altın'da Bahar Havası ve Yarına Dikkat !

Grafikte görüldüğü üzere düşüşlerin sınırlı kaldığı ons altın tarafında 1205 dolar ons dan başlayıp 1240 dolar ons"a kadar yükselmesi kritik bir destek noktası olarak izlenebilir. Bu seviye üzerinde 1250 direncini kırıp 1280 dolar ons'a çıkması tahminimiz arasında ve altın gramı ise 118-119 tl arasında bir izlenim görebiliyoruz Bu seviye üzerinde kalındığı sürece ons altında güçlü duruş devam edebilir. En güzel liman olan Altın kazandıramaya devam ediyor.

Ve Altın Yine Yeniden Kazandırdı; Dünde Bahsettiğim Gibi...

Dünya piyasalarında 1.215.02 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Dolar kuru ise 2915 lira" dan 3000 lira kadar yükselip işlem görüyor, Ve Altın dünkü paylaştığım grafik de olduğu gibi altının gram fiyatı 117.500 ve siz müşterilerimizi doğru yönde bilinçlendirmeye devam edeceğiz.

Dolayısı ile Haşhaşlar Kuyumculuk'un Facebook ve İnstagram hesaplarını takip etmeniz faydanıza olabilir.