Bilal AY'a Mahallesinden Tam Destek

Komşuları tarafından yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılanan Genç Başkan Bilal AY, Hürriyet Mahallesinden tam destek aldı.

Soğuk havaya rağmen yüzlerce teşkilat mensubuyla Hürriyet Mahallesi yürüyüş Yolu’nda esnaf ziyareti gerçekleştiren Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Adayı Bilal Ay seçim dönemine girdiğimiz şu günlerde kendi mahallesinden tam destek aldı.

Esnafın ve Hürriyet Mahallesi sakinlerinin tam destek verdiği Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Adayı Bilal Ay’a camlardan ve balkonlardan destek sözleri geldi.

Kendi mahallesinden aldığı destekle moral bulan Genç Başkan Bilal Ay ise ; “ Bugün doğup büyüdüğüm, sokaklarında top oynadığım, çocukluğumuzun gençliğimizin geçtiği Hürriyet Mahallemizdeyiz. Komşularımızın yoğun ilgi ve sevgi gösterisine çok teşekkür ediyorum. Gaziosmanpaşamız’a hizmet için çıktığımız bu kutlu yolda bizlere desteklerini esirgemeyen tüm Gaziosmanpaşa’lı kardeşlerimize 31 Mart Sabahından itibaren yeni Gaziosmanpaşa’yı hep beraber kuracağımızın sözünü bir kez daha veriyoruz” dedi.