Başkan Erhan Erol Unuttu!

Başkan Erol "başkanlığı bırakıyorum" dedi. Tuttu;
"Başkan yardımcılarını değiştireceğim" dedi. Unuttu.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol ile ilgili olarak, 26 Kasım 2010 yılında Gophaber'de de yayınlanan haber şöyle idi:

Başkan Erol siyaseti bırakacağını açıklıyor.

Siyaseti bırakacağını ifade eden Başkan Erol “Bu dönem ilçede bir çok projenin temeli atılacak ve dönemimiz bitmeden bir çoğu sonuçlanmış olacak. Biz görevi bıraksak bile projeler tamamlanır. Benim siyasi kaygım yok! Bunu Ankara’da da söyledim, ilde de söyledim; bu dönem sonunda siyaseti bırakıyorum. Bunun gizlenecek bir yanı yok her yerde söylüyorum. Bir belediye başkanı için 2 dönem yeter. Fazlası yıpratır. Ben görevi bırakırken birlikte çalışmaya başladığım arkadaşlarımın da bırakmasını öneririm. Tabiî ki bırakıp bırakmamak onların kararıdır. Ama benden sonrasında onlar için bir şey yapamam. Milletvekilliği içinde herhangi bir talebim yok” dedi.

 

Başkan yarımcıları değişiyor…

Başkan Erol üç isim verip başkan yardımcılarını son altı ayda değiştireceğini ifade ederek şöyle konuştu: “Siyasette yeni ve genç arkadaşların önünü açmak gerek. Bu nedenle dönemimizin son altı ayında belediye başkan yardımcılarımı değiştireceğim. Diğer arkadaşların belediyecilikte tecrübe kazanması ve önümüzde ki dönemlerde faydalı olmaları adına bunu yapmak lazım. Zaten görev vereceğimiz arkadaşlara şu anda bazı görevler vermiş durumdayız ve onları hazırlıyoruz. Siyaseti bırakacağımızı ve yardımcıları değiştireceğimizi açıklamış olmak, yönetim anlayışımızda bir zafiyet oluşturmaz.”


Başkan Erhan Erol son dönemde medyayı da unuttu.