Bilal AY'dan Gençlik Projeleri

Daha önce kentsel dönüşüm ve hanımlara özel hazırladığı projeler ile Gaziosmanpaşalıların tam desteğini alan Genç Başkan, son olarakta gençlere yönelik hazırladığı projelerle gençlerinde tam desteğini aldı.

Sosyal alandan, spor komplekslerine, kariyer danışmanlığından sokak parklarına kadar bir çok projeye yer veren Genç Başkan, gençlerin desteğini hakettiğinide gösterdi.

İşte Genç Başkan’dan  “Gençlere özel” projeler
Belediyemiz bünyesinde, görevi Gaziosmanpaşalı Gençlerin taleplerini, şikâyetlerini, sorunlarını öğrenerek çözüm yolları oluşturmak olan bir birim kuracağız. Bu birim, bizzat belediye başkanımız tarafından yönetilecektir.
Biz biliyoruz ki gençlerimizi anlamak, ancak onlarla birlikte olabilmekle mümkündür. Bu bağlamda fırsat bulduğumuz her ortamda başkanımızla gençlerimiz bir araya gelecek. Gaziosmanpaşa’da yaşayan vatandaşlarımız, belediye başkanımızı gençlerle halı saha’da futbol oynarken ya da sohbet ederken gördüğünde şaşırmayacak.

Ücretsiz Wİ-Fİ
İlçemizin birçok noktasına ücretsiz internet hizmeti vererek, vatandaşlarımızın istifadesine sunacağız.

Ücretsiz minyatür sahalar
Mahallelerimiz’de minyatür halı sahalar oluşturarak gençlerimizin ücretsiz olarak faydalanmasını sağlayacağız.

Ücretsiz mahalle spor merkezleri
Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde oluşturulacak mahalle spor merkezleri ücretsiz olarak Gençlerimize hizmet edecek.

İlçemize dev spor kompleksi
Gaziosmanpaşamız’ın problemlerinden bir tanesi de büyük bir spor kompleksinin bulunmaması. Bu eksiği de tamamlayacağız ve ilçemiz içinde tenisten buz patenine, badmintondan squash’a birçok spor dalını icra edebileceği büyük bir spor komplekssi inşa edeceğiz.

Yaz spor okulları
Çocuklarımızın yaz tatillerini en verimli ve eğlenceli şekilde değerlendirmeleri, beden ve ruh sağlıklarını geliştirmeleri için yaz spor okulları açacağız.

Spora Gaziosmanpaşa mührü vurulacak
İlçemizi adeta bir “sporcu üreten fabrika” haline dönüştüreceğiz. Yetenekli gençlerimizin önünün açılması için her türlü desteği sağlayacağız. Güreş, futbol, basketbol gibi yaygın spor dallarının yanında badminton, bisiklet, judo, tekvando, atıcılık, okçuluk gibi alternatif spor dallarında da uluslararası platformlarda Türkiye’yi temsil edecek sporcular yetiştireceğiz.

Spor kulüplerine tam destek
İlçemizde kurulu bulunan spor kulüplerine destek olmak adına hâlihazırdaki tesislerin iyileştirilmesinden yeni tesis inşaatına kadar birçok konuda yardımcı olacağız. Malzeme vs. desteklerimizle ilçe takımlarımızın başarılarına destek sağlayacağız.

Belediye spor kulübü etkinlikleri
Gaziosmanpaşa belediyemizin spor kulübü, ilçemizdeki okullarda, birçok dalda sporcu yetiştirilmesine öncülük edecek ve geniş katılımlı spor etkinlikleri düzenleyecek. Bu projelerimiz ile dünya çapında başarılarıyla göğsümüzü kabartan genç sporcularımız çoğalırken, İlçemiz sınırlarında yaşayan ve okuyan genç kardeşlerimiz de kötü alışkanlıklara yerine sportif faaliyetlere yönlendirilmiş olacaktır.

Ücretsiz kariyer danışmanlığı
Kuracağımız kariyer merkezinde, sadece kitabi bilgilere dayalı değil, mesleklerini icra eden gerçek kişilerin tecrübelerini dayalı meslek tanıtımları organize edeceğiz. Bu projeler ile gençlerimiz, mesleklerini seçerken en sağlıklı bilgiye de ulaşmış olacaklar.

Geleneksel sokak oyunlarını canlandıracağız
Eskiden sokaklarda keyifle oynanan misket, çivi, çukur, beştaş, seksek, yakartop, istop benzeri oyunları oynayabileceği parklar yapacağız. Buralara çocuklar ebeveynleri ile beraber gelecek ve eski oyunları tanıma fırsatı bulacaklar.

Sokak parkları
Özellikle park alanı sınırlı olan mahallerimizde, haftanın belli günleri bir kısım sokaklar trafiğe kapatılarak ilgili alanı çocuklarımız gönüllerince oyun oynayabileceği geçici sokak parklarına dönüştüreceğiz.