Binali DAĞDEVİREN: ''Gençler Çalışacak, CHP Kazanacak''

Gençler adına söz alan Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi Gençlik Komisyonu Başkanı Ali Akbal, konuşmasında katılımın her geçen gün arttığını, her hafta yeni çalışmalar gerçekleştirmek amacıyla bir araya geleceklerini, seçimden sonra da dağılmadan çalışmalarını devam ettireceklerini belirtti.

Gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantı sonrasında mahalle esnaflarına ve vatandaşlara CHP Belediye Başkan Adayı Selahattin MERİÇ’in aday tanıtım broşürü dağıtıldı.

Toplantıda bir araya gelen gençler bu ortamı oluşturan CHP Belediye Meclis Üyesi A.Adayı Binali Dağdeviren’e teşekkürlerini ileterek Dağdeviren’in içinde bulunduğu tüm çalışmalarda görev almak istediklerini belirttiler.


Binali Dağdeviren ise yaptığı kısa değerlendirmede "Birşeyleri değiştirmek, başarmak istiyorsak çok çalışmalıyız ve bunu gençlerle yapmalıyız. Onların inancı, heyecanı, mücadele ruhu en büyük güvencemiz. Bugün Barbaros Hayrettin Paşa Gençlik komisyonumuzla çalışmalarımıza bir yenisini ekledik. Yarın bugünden daha çok çalışıp daha çok anlatacağız" dedi.