Gaziosmanpaşaspor'a Turgutluspor'dan Uyarı 1-2

Gaziosmanpaşaspor ilk 11 de ara transferde kadrosuna kattığı 9 futbolcudan hiç birine yer vermemesi şaşkınlık yaratırken yedekler arasında bulanan Battalı 70. dakikada Samet’in yerine Rızayı’da 79. dakikada Nail’in yerine kadroya aldı.

STAT: TEPECİK BELEDİYE  HAKEMLER: İBRAHİM HALİL İLERİ, HALİL KURT, YAVUZ BAHADIR ORDU

GAZİOSMANPAŞA: ERMAN, ÖZKAN (DK. 27 AYKUT), KADİR, MUHAMMED EMİN, SEDAT, SAMET YÜKSEL (DK. 70 BATTAL), SİNAN, BAKİ MERCİMEK, YASİN, NAİL , (DK. 79 RIZA), UĞUR

TURGUTLUSPOR: METİN, HASAN ENGİN, ÖZKAN,  SADULLAH (DK. 72 ÖZCAN), ABDULLAH, İBRAHİM (DK. 85 MEHMET ALİ), SELÇUK, FERDİ, FERİT (DK. 90 HÜSEYİN ALİ PALA), HÜSEYİN ENGİN

Goller: Dk. 12 ve 44 Ferdi Başoda (Turgutluspor), Dk. 41 Samet Yüksel (Gaziosmanpaşa)


Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta 20.haftada  Maçında deplasmanda Gaziosmanpaşaspor Turgutluspor karşılaştı  Ara Transferde 9 yeni futbolcuyu kadrosuna dahil eden Yeşil Kırmızılılar ilk 11 de yeni transferlerden yoksun bir kadroyla maça başladı.

Turgutluspor 12.dakikada Ferdi’nin attığı golle 1-0 öne geçti.

41’de Sinanın ceza alanı içerisinde düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı Sedat kullandı. Atışı Kaleciden döndü. Topu iyi takip eden Samet’in golüyle skora denge getirdi.

Ancak sahanın başarılı futbolcusu Ferdi  Gaziosmanpaşa’nın ağlarını 44.dakikada bir kez daha havalandırdı.

Turgutluspor ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. İkinci yarıda Caziosmanpaşasporun cılız ataklarına karşın Turgutluspor’un daha net pozisyonları vardı. Ancak karşılaşmada başka gol de olmayınca sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılan taraf  Turgutluspor oldu. Puanını 25’e çıkardı. Gaziosmanpaşaspor ise 23 puanda kaldı. Gaziosmanpaşa haftaya Tarsus İdman Yurdu deplasmanına,  daha sonra ise İnegöl deplasmanına gidecek.

Haber: Erol Eftekin - www.gophaber.com