Gaziosmanpaşa'da Yeni Transferleri Göremedik

Gaziosmanpaşaspor  saha sorunu biz gazetecilere de yansıdı.

Sevgili arkadaşım gazeteci  Nazmi Alkış ile  Gaziosmanpaşaspor -Turgutluspor maçını izlemek için Tepecik Stadı’nın yolunu tuttuk.

Yaklaşık 45 dakikalık yolculuktan sonra Tepecik’e vardık.

Hava güzel zamanda  erken olunca  Tepecikte bir tur attık.

Çayımızı içtik maç başlamasına yarım saat kala  stada geldik.

Kulüp müdürü sevgili arkadaşım Şükrü Galipoğlu’ndan esame listesini yani kadroları istedik.

Heyecanla yeni transferleri  beklerken, adeta şaşkına uğradık. İlk 11’e baktığımızda alınan 9 transferden hiç biri yoktu. Yalnız  5  futbolcu yedekteydi. Bu şaşkınlığı maça gelen bazı yöneticiler ve taraftarlarda yaşadı.

GELELİM MAÇA…
Karşılaşma boyunca takımda organizasyon denen bir şey yok. Topu alan ileriye vuruyor, kim alırsa forvete indirmeye çalışıyor. Kimisi topu ve başını alıp pılısını pırtısını toplayarak korner bayrağı ile haşır neşir oluyor, kimisi de forvete pas vereceğim diye rakip defansa topu nişanlıyor. Ne pas var, ne top indirme var, ne kontra atak  var. Yani bu takımda etkili bir forvet de olsa bu oyun planı içinde sabaha kadar biz gol atamayız.

Ercan Hocanın  oyunu okuma özelliğinde daha dikkatli olması lazım. Yedek kulübesinde daha taktiksel ve heyecanlı olması gerekiyor. Sevgili hocam kendini, oyuncuları ve de  oyun planını değiştirmekte fayda var. Bu oyunla  bizi pek parlak günlerin beklemediği aşikar. Bizden söylemesi…