Asya Hastanesi'nde 15 Dakikada Bel Fıtığından Kurtulun.

Bel Fıtığı konusunda Gaziosmanpaşa’da bir ilk; ‘Tam Endoskopik Bel Fıtığı Ameliyatı’ 

Sağlık konusunda gelişmeleri yakından takip eden Asya Hastanesi, yurt dışında ‘Tam Endoskopik Bel Fıtığı Ameliyatı’ konusunda eğitimler veren Op. Dr. Ali Güven Yörükoğlu’nu kadrosuna katarak, Bel Fıtığı konusunda yeni teknoloji ve teknik konusunda dev yatırım yaptı. 

Asya Hastanesi’nde insanların korkulu rüyası olan Bel Fıtığı ameliyatları, 15 dakikada hallediliyor, 2 Saat sonra hastaneden taburcu ediliyorsunuz.

Aynı operasyon bilinen açık ve mikro cerrahi yöntemleri ile 2 saat civarında yapılıyor ve 2 gün civarında hastanede kalıyorsunuz. Ama Asya Hastanesi’nde artık bu iş 15 dakika… 

Asya Hastanesi’nde Op. Dr. Ali Güven Yörükoğlu tarafından, ‘Tam Endoskopik Bel Fıtığı Ameliyatı’ ile vücutta açılan 0.8 milimetrelik bir delikten kamera ile girilerek, sorunlu bölgede gerekli operasyon 15 dakika içersinde yapılıyor. Ardından 2 saat sonra hastaneden taburcu ediliyorsunuz. Ameliyat sırasında doku travması ve kan kaybı yaşanmıyor. Bu operasyonda yara izi yok denecek kadar az oluşuyor. 

Bu yeni teknikle ilgili www.dryorukoglu.com internet sitesinden veya Asya Hastanesi  (0212) 537 16 16 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.