Atatürk Bulvarı Nihayet Açıldı.

Bu yolu açmak çok zor değilmiş!

 

Gophaber daha önce; "Eyüp Atatürk Bulvarı'ndan devam eden yol metro durağı nedeniyle kapatılarak diğer yola aktarılıyor. Bu aktarma sırasında Girne caddesinden gelen trafikle yaşanan çakışmadan dolayı trafik yoğunluğu oluşuyor. Burada Atatürk Bulvarı'ndan aşağıya doğru, metro durak inşaatı yanından bir yol verildiğinde trafik nispeten normale dönecek durumda!" Şeklinde haber yapmıştı.

 

Eyüp ve Gaziosmanpaşa'nın kesiştiği noktada, Akşemsettin ve Yeşilpınar Mahalleleri arasında bulunan Atatürk Bulvarı'nda metro inşaatı dolayısı ile yıllardır kapalı olan yol nihayet kısmen açıldı. En azından sabah ve akşamları insanlar bölgede trafik sıkışıklığı yaşamayacak. Kenardan bir yol açılması bu kadar zor ve yıllar alacak durum değil gibi görüldü.

 

Bu arada Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi ve Karayolları Mahallesi  arasında bulunan Abdi İpekçi Bulvarı'nda kavşakta bulunan Küçükköy dönüşü de trafiğe açıldı. Kazım Karabekir'den gelip, Küçükköy Gaziosmanpaşa istikametine gitmek isteyen araçlar, Karayolları Mahallesi'ni dolaşıp gelmekten kurtuldular.