Atatürkçü Kürşadlar Derneği Kahvaltıda Buluştu.

Atatürkçü Kürşadlar Derneği etkinliklerine başladı.

 

Gaziosmanpaşa merkezli olarak kurulan Atatürkçü Kürşadlar Derneği, pazar sabahı İslambey Çay Bahçesi'nde düzenlediği sabah kahvaltısında bir araya geldi. 

 

Kahvaltıya CHP Gaziosmanpaşa İlçe Yöneticisi Ali Güner ve örgüt üyeleri, Demokrat Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Banu Yabas Ilgar  ve Yöneticileri, İyi Parti Eyüpsultan İlçe Yöneticileri, ADD temsilcileri, Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Yöneticileri, CHP Eyüpsultan Örgüt Üyeleri ve çok sayıda misafir katıldılar.

 

Atatürkçü Kürşadlar Derneği Genel Başkanı Adem Şimşek, kahvaltı organizasyonuna katılanlara teşekkür ederek yaptığı konuşmada şunları ifade etti:

"Kahvaltılı toplantı davetimize geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Gelemeyip mazeret bildiren arkadaşlarımız da teşekkürlerimi sunuyorum.

Biz hiç bir partinin arka bahçesi değiliz. Bu nedenle davetimizi tüm partilere yaptık.

Derneğimizin amacı, devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılaplarını toplumumuza daha iyi anlatabilmek ve toplumu doğru bilgilendirmektir.

Oğuz Boylarından Cumhuriyete, Cumhuriyetten Turan'a saç ayağı vazifesi görüp, bunları halkımıza yansıtmak istiyoruz.

Dinimizi siyasete alep edip, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü de karalamaya çalışanlara karşı da mücalemiz sürecek.

Bizler dini duyguları istismar eden, siyasete alet eden cemaatlere karşıyız. Bu ülkede cemaatler kapatılmalı. Dini öğrenmek isteyen Diyanetten veya camilerde hocalarımız var onlardan öğrensin."