Atatürkçü Kürşadlar Derneği Kuruldu.

Atatürkçü Kürşadlar Derneği'nden CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başklanlığı'na ziyaret.

 

Bir süre önce Gaziosmanpaşa merkezli olarak kurulan Atatürkçü Kürşadlar Derneği, ziyaretlerine başladı. Adem Şimşek başkanlığındaki dernek yönetimi, CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Hakan Bahçetepe ve yönetime ziyarette bulundu. Ziyarette genel konular üzerinde sohbet edilirken, derneğin kuruluş amacı da ifade edildi. Bahöetepe, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek yeni derneğe çalışmalarında başarılar diledi.

 

Atatürkçü Kürşadlar Derneği Genel Başkanı Adem Şimşek, derneğin kuruluş amacı he hedeflerini şöyle ifade etti:

"Atatürkçü Kürşadlar Derneğimiz Gaziosmanpaşa merkezli olarak yeni kuruldu. Fakat Türkiye genelinde şubeleşme çalışmalarımız olacak. Ankara İl Başkanlığımızı Eylül ayında açıyoruz. Daha sonra Aksaray ve Samsun'da il başkanlıklarımız açılacak. Biz Çoban Ateşi'ni Gaziosmanpaşa'dan yaktık.

 

Derneğimiizn amacı, devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılaplarını toplumumuza daha iyi anlatabilmek ve toplumu doğru bilgilendirmektir.

 

Oğuz Boylarından Cumhuriyete, Cumhuriyetten Turan'a saç ayağı vazifesi görüp, bunları halkımıza yansıtmak istiyoruz.

 

Dinimizi siyasete alep edip, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü de karalamaya çalışanlara karşı da mücalemiz sürecek.

 

Bugün CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Hakan Bahçetepe'ye hayırlı olsun ziyareti yaptık.  Derneğimiz ve genel konularda istişarelerde bulunduk. Güzel bir ziyaret oldu. Kendilerine teşekkür ederiz.

 

Derneğimizin merkez ve il başkanlıklarının bulunduğu yerlerde sosyal hayata katkılarımız olacaktır. Yerel sorun ve ihtiyaçları da gündemimize alacağız."