BABALARIN BULUŞMASI!

Geçtiğimiz günlerde Trabzon Havaalanı ilginç buluşmaya sahne oldu.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan miting dolayısı ile Trabzon'a gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı burada İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, Baba Hasan Soylu, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Babası Sadık Albayrak karşıladılar. Hasan Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile havaalanında sohbette bulundu.

Bu ilginç karşılaşma fotoğraflara yansırken, babaların buluması olarak yorumlandı. Babaların buluşmasında  çok özel sohbet gerçekleşti.

Hasan Soylu, Gaziosmanpaşa'nın duayen siyaset adamlarından biridir. Siyasete çocuk denenecek yaşta başlayan Hasan Soylu, Gaziosmanpaşa'da Adalet Partisi ve DYP'de ilçe başkanlıkları ve meclis üyeliklerinde bulunmuş, merkez siyasete de etki eden bir isim olarak biliniyor.

Sadık Albayrak ile olan dostluklarının da 1965 yılına kadar uzandığını belirten Hasan Soylu, referandumda "Evet" oylarınının rahat çıkacağını ifade ediyor.

Trabzon'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi ile ilgili konuşan Soylu, burada müthiş bir kalabalığın olduğunu, Trabzon'da ilk kez bu kadar kalabalık bir miting gördüğünü ifade etti.