Bağlarbaşıspor Büyük Ümitler’i Frenledi

Karşılaşmada 6 golün yanında 2 Bağlarbaşı,  1’de Büyük Ümitler’den olmak üzere 3 kırmızı kart çıktı.

Büyük Ümitler’e 1. Amatör Küme’ye çıkması için 3 puan gerekiyordu. Alınan 1 puanla umutlarını haftaya taşıyan Büyük Ümitler, bu hafta ligden çekilen Çağrım Marmara’dan oynamadan 3 puan alacak ve puanını 39 yapacak. 2 puan önde bulunan Şehreminispor ise lider Abide-i Hürriyet ile karşılaşacak. İkili averajı iyi olan Büyük Ümitlerspor ligden çıkabilmesi için rakibinin berabere veya yenilmesini bekleyecek.

Gazi Stadı’nda oynanan karşılaşmaya konuk ekip daha atak başladı. Ve 5 dakikada Fehmi vasıtasıyla golünü buldu. Tecrübeli futbolculardan oluşan Bağlarbaşıspor 12. dakikada genç Engin’le durumu 1-1 yaptı. İlk yarıda karşılıklı ataklar vardı ancak başka gol olmadı. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Karşılaşmanın 2. yarısına hızlı başlayan ev sahibi 49. dakikada Nuri’nin penaltı golüyle 2-1 öne geçti. Bu gole Büyük Ümitler 60. dakikada Aykut’la cevap verdi. Doğan kendi kalesine attığı golle Bağlarbaşıspor’u 3-2 öne geçirdi. Son noktayı ise Büyük Ümitler’den Sedat koydu ve karşılaşmada 3-3 berabere sonuçlandı. Karşılaşma sonrası sahada istenmeyen olaylar vardı ancak kısa zamanda önlendi.

Haber: Erol Eftekin - www.gophaber.com