Bahçetepe: Büyükşehir'de proje iptali yok

CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Hakan Bahçetepe, Karadeniz Mahallesi İBB'nin pazar yeri projesi ile ilgili olarak iptal olmadığını, öncelikler olduğunu söyledi.

 

CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Hakan Bahçetepe, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Karadeniz Mahallesi'nde pazar yeri projesi ile ilgili yaptığı açıklama sonrası; "Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İBB'nin Karadeniz Mahallesi'nde ihale aşamasına gelen pazar yeri projesinin büyükşehir tarafından iptal edildiğini açıkladı.

Biz Büyükşehir ile bu konuda görüşme yaptık. Karadeniz Mahallesi pazar yeri projesi ile ilgili iptal söz konusu değil. İhale aşamasına gelmiş, doğrudur ama iptal diye bir durum yok. İBB'den edindiğimiz bilgilerde Gaziosmanpaşa'nın başlamış öncelikli projelerinin sonuçlanması hedeflenmektedir. Şu anda yapımı başlamış Mevlana Mahallesi'nde ki stad, Hürriyet Mahallesi'ndeki Rumeli Parkı, Merkez Mahallesi'ndeki spor kompleksi projelerinin öncelikli bitirilme hedefi var."  Şeklinde açıklamada bulundu.

 

İlçe başkan atamaları ile ilgili olarak demokrasiye vurgu yapan Hakan Bahçetepe, "Bizler halka hizmet için buralardayız. Halka hizmet için siyasi partiler kanunundaki aday olma ve yarışma hakkımızı her zaman demokratikçe kullanıyoruz. Bu parti üyelerine ve seçmene de bir saygıdır. Bizler il başkanlığından veya genel merkezden yönlendirilen isimler ile seçimler yapmayız. Demokratikçe arkadaşlarımız çıkar aday olur, kazanan milletimize hizmete devam eder.

Fakat iktidar partisi AKP'de durum böyle olmuyor anlaşılan. Demokratik teamüller göz ardı ediliyor. AKP'nin il başkanı genel merkezle belirlediği ismi kongrede ilçe başkan adayı olarak sunuyor. Böylece kongreye gidiyorlar ve çok yerde ikinci aday çıkamıyor.

 

Burada partimiz CHP’de ne denli ileri bir demokrasi anlayışı olduğunu görmek mümkün oluyor." Şeklinde konuştu.