Bakanlıklarda Atama Furyası...

Buna göre, Adalet Bakanlığında, Adli Tıp Kurumu Üçüncü Adli Tıp İhtisas Kurulu Genel Cerrahi Üyeliğine, İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Öncel, Dördüncü Adli Tıp İhtisas Kurulu Başkanlığına, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Alaattin Duran, Birinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Genel Cerrahi Üyeliğine, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastane Genel Koordinatörü ve Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Adem Akçakaya getirildi. İkinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Genel Cerrahi Üyesi Doç. Dr. Fatih Aydoğan ise görevinden alındı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğüne Başmüfettiş Muhsin Dere atandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında Bilgi İşlem Daire Başkanı Dursun Gökmen, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Hizmet Sunumu Genel Müdürü Adem Onar getirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığında, açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine, Müsteşar Yardımcısı Mehmet İslamoğlu atanırken, Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Ayyıldız başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Ekonomi Bakanlığında açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine İbrahim Zait Ceyhan atandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığında Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Türker Turan Yıldız ile Bakanlık Müşaviri Ercan Yavuz başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alınırken, açık bulunan Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına, Bakanlık Müşaviri Huzeyfe Yılmaz getirildi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine, Müsteşar Yardımcısı Dr. Ferhat Şelli atandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığında açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Volkan Kaplan, açık bulunan Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliklerine Tevfik Usta, Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Faruk Töremiş ile Gümrük ve Ticaret Müfettişi Şenay Algün getirildi.

Haberin devamı Sabah