Barbaros Şampiyonluğu Kutladı.

Barbarosspor Kulübü 2. Amatör Şampiyonu...

Gaziosmanpaşa'nın 1970 yılında kurulan köklü amatör spor kulüplerinden Barbarosspor Kulübü, İstanbul 2. Amatör Küme'de şampiyon olarak 1. Amatör Küme'ye çıktı. Futbolcular ve yöneticiler şampiyonluğu bir yemekte kutladılar.

Gaziosmanpaşaspor'un eski başkanlarından Sami Mendi, eski mahallesi Barbaros'a vefa örneği göstererek, futbolcu, teknik heyet ve yöneticilere Park Ada Mihver Restaurant'ta bir şampiyonluk yemeği verdi. Yemekte bir konuşma yapan Sami Mendi, amatör spor kulüplerinin Gaziosmanpaşaspor gibi profesyonel takımların alt yapısını oluşturması gerektiğini, buradan yetişen futbolcuların öz kaynak olarak Gaziosmnapaşaspor'da değerlendirilmesinin önemine vurgu yaptı. Yemekte Sami Mendi'ye kulübe katkılarından dolayı birde plaket verildi.

Kulüp Başkanı Cezmi Kayhan ise, zorlu bir süreçten geçerek şampiyon olduklarını, hedeflerinin daha üst ligler olduğunu ifade etti. Kayhan, Gaziosmanpaşa'da idman yapacak tesislerinin olmadığını, idmanları çoğu zaman Bayrampaşa'da yaptıklarını ifade ederek, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'e teşekkür etti.

Kulüp yöneticilerinden Nazım Şen ise, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'ya çağrıda bulunarak, ilçede spor tesislerinin belediyenin gözetiminde diğer takımlarında daha fazla faydalandırılması gerektiğini ifade etti.