Başkan Çapur adaylığını açıkladı

HARUN ÇAPUR, YENİDEN BAŞKANLIĞA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI...


İYİ Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı, Şubat ayında olağan kongresini yapacak. Mevcut Başkan Harun Çapur, 17 Aralık 2019 Salı günü gerçekleştirilen olağan yönetim kurulu toplantısında, kongrede başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı. Toplantıya İYİ Parti Gaziosmanpaşa Kurucu Başkanı Cengizhan Yıldız da katıldı. Yıldız, partinin kurucu değerlerine bağlı, başarılı çalışmalar yürüttüğü için Başkan Çapur'u, İlçe duayenleri ile birlikte kongredeki seçimlerde desteklediklerini ifade etti.

 

Yönetim kurulu üyelerinin, ilçe teşkilatının ve gençlik kollarının yoğun katılımı ve Başkan Çapur'a tam desteğiyle gerçekleştirilen toplantıda İYİ Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Harun Çapur, şunları söyledi:

"İlçe başkanlığı olarak epey yol katettik. Birçok ziyaret ve etkinlik gerçekleştirdik. Kadınlarımızın ve gençlerimizin siyasi hayata katılımının arttırılmasına yönelik çalışmalarımız da devam ediyor. Şubat ayında ilçe başkanlığı seçimine gidiyoruz. Yapılacak olan olağan kongrede İYİ Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı'na tekrar aday olduğumu, bu önemli ve kıymetli göreve devam etmek istediğimi bildiriyorum. Partimizi yerelde ve genelde iktidar yapmak için mükellefiz. Hoşgörü ve güler yüzlü bir yönetim için, umutları yeşertmek için, en önemlisi çocuklarımızın geleceği için çalışmaya devam edeceğime söz veriyorum. ”

 

Başkan Çapur delege seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada ise; "İlçe yönetim kurulumuz tarafından ilçe delege seçimine ilişkin karar alınmış olup, bu karar çerçevesinde hazırlanan üye listemiz 20.12.2019 tarihi itibari ile ilçe başkanlığımızda askıya çıkarılacaktır.