Başkan Eray Karadeniz’e 9. Yıl Sürprizi!

Eray Karadeniz 9. Yılı Kutlandı...

 

Ak Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları'nın başarılı ilçe başkanı Eray Karadeniz, gençlik kolları başkanlığında 9. yılını kutladılar.  Gençlik Kolları yönetimi başkan Eray karadeniz'e süpriz bir kutlama programı hazırladı.

 

Kutlama programına Akparti İstanbul İl başkan Yardımcısı Burhan Şentürk, Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal,  Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kadın Kolları başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit ve ayrıca önceki dönemlerde görev yapmış Gençlik Kolları Başkanları; Fatih Aydemir, Kerim Koç, Tuncay Topçu  ve bir çok teşkilat mensubu katıldılar.

Kurucu Kadın kolları başkanı Zekiye Çapan’ın il dışında olması sebebiyle göndermiş olduğu mesajın okunması gecede duygusal anların yaşanmasına sebebiyet verdi. Katılımların dışında bir çok tebrik mesajı ile beraber önceki dönemlerde ilçede görev yapmış belediye başkanı Erhan Erol ve ilçe başkanı İsmail Ergüneş tebriklerini ilettiler.

Paşa Köşkünde 150 civari teşkilat mensubunun katılmıyla gerçekleşen gecede, konuşmacılar vefa, dava ve istikrar vurgusu yaparak siyasette karşılık beklemeksizin uzun yıllar hizmet edilebileceğin altı çizdi. Gençlik kolları teşkilatı tarafından hazırlanan pastanın İlçe Gençlik kolları  başkanı tarafından kesilmesiyle gece son buldu.

 

Ak Parti Gaziosmanpaşa'da 16 yılın 7 yılında 3 gençlik başkanı görev yaparken, son 9 yılda Eray Karadeniz tek olarak görev yaparak, kırılması zor bir rekora imza attı. Dokuz yıldır göreve devam eden Eray Karadeniz, görev süresince başarılı bir grafik çizmiş olduğundan uzun süre görevde kaldı.

 

Bilgisayar Mühendisi olan Eray Karadeniz, aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitiridi. Dokuz yıl içersinde önemli bir siyasi tecrübe edinenin Karadeniz'in, siyasi olarak önü açık görülüyor.

 

Eray Karadeniz'in göreve geldiği zaman doğan çocuklar, seneye ilkokulu bitiriyor. Eray Karadeniz'in, yaş haddinden ilk kongrede görevi bırakması bekleniyor. Ama kongreye kadar durur mu? Farklı bir göreve gider mi? Bilinmiyor!