Başkan Özen Tarihi Türk Kadınlarını Hatırlattı.

 Başkan Ahmet Özen, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

 

MHP İlçe Teşkilatı Kadınlar Günü'nü unutmayarak ilçenin çeşitli noktalarına kutlama afişlerini astılar. MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Özen ise tarihe damga vuran Türk Kadınlarını hatırlattı...

 

MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Özen, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısı ile, Türk tarihinde önemli yere sahip, Kurtuluş Savaşı'nda büyük mücadeleler vermiş ve şehit olmuş tarihi kadınlarımızı hatırlattı.

 

Ahmet Özen mesajında şunları ifade etti:

"Türk tarihi boyunca kadınlarımız her zaman devleti ve milleti için var olmuştur. Kurtuluş savaşında yine kadınlarımızın onurlu mücadelesini ve şehadetlerini görüyoruz. Onların haklarını belki ödeyemeyiz ama bugün var oluşumuzda büyük pay sahibi olan Türk Kadınlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Başta, Üsteğmen Kara Fatma, Kastamonulu Halime Çavus, Bodrumlu Ümmuşen Hatun, Osmaniyeli Tayyar Rahmiye, Aydınlı Efe Ayşe, Maraşlı Hüri Ana, Giresunlu Gül Pembe Hatun, Maraş Kahramanı Sanem Ayşe, Onbaşı Adile, Selanikli Muallim Asker Saime, Kılavuz Hatice, Kastamonulu Şerife Bacı, Manisa Gördesli Makbule, Erzurumlu Nene Hatun ve Tüm Kadınların Günü Kutlu Olsun..."