Başkan Usta Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’ni Ziyaret Etti

Her hafta farklı bir mahallede incelemelerde bulunan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ziyaretler kapsamında bu hafta Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi sakinleriyle buluştu.

 

Belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, saha personeli ve mahalle muhtarı da Başkan Usta ile birlikte mahalleyi gezdi. Ulaşımdan altyapıya, imardan çevre temizliğine kadar incelemelerin yapıldığı ziyarette ihtiyaçlar tespit edilerek yerinde çözüm adına çalışmalar gerçekleşti.

 

Başkan Usta, iş yerlerini de ziyaret ederek sık sık vatandaşlarla sohbet etti. Mahallede ve ilçe genelinde devam eden çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi veren Usta, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. İhtiyaçlar doğrultusunda ilgili birimlere notlar aldıran Usta, tespit edilen ihtiyaçların en kısa zamanda tamamlanması adına çalışma yapılacağını belirtti.

 

Cadde ve sokaklarda gerçekleştirilen incelemelerin ardından Başkan Usta, 2007 yılında vatani görevini yaparken şehit olan asker Serkan Efe’nin ailesini ziyaret etti. Şehit askerin hatırasını yad eden Başkan Usta, aileye geçtiğimiz günlerde evlerinde çıkan yangın dolayısıyla da geçmiş olsun dileklerini iletti.