Başkan Usta Belediyenin Kadın Çalışanlarını Ağırladı

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nde görev yapan kadın çalışanlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın ev sahipliği yaptığı sabah kahvaltısında bir araya geldi. Başkan Usta, güne her zamankinden farklı bir mekânda güzel bir etkinlikle başlama imkânı bulan kadın çalışanlara hediyeler takdim ederek Kadınlar Günü’nü kutladı.

 

“YİĞİT EVLATLAR YETİŞTİREN TÜM ANNELERİMİZE MİNNETLERİMİZİ SUNUYORUZ”

Belediye personeli nezdinde tüm kadınların gününü kutlayan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta “Bu kadar kadınla ilçemize güzel hizmetler yapma yarışında olduğumuzu görmek bizi mutlu ediyor. İnşallah çalışmalarımızı iyi şekilde devam ettiririz diye dua ediyorum. Özellikle son 1 aydır ülkemizin geleceğini savunma, sınırlarını koruma adına mücadele eden ve canını seve seve veren Mehmetçiklerimiz ve ailelerine şükranlarımı sunuyorum. Biz şehitler tepesini asla boş bırakmayacağız. Bir kadın bir evlat yetiştirir, o evlat dünyayı değiştirir. Bu ülkeye yiğit evlatlar yetiştiren tüm annelerimize minnetlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

“TÜM KADINLARIN SPORLA VE SANATLA İLGİLENMESİNİ ARZU EDİYORUZ”

Kadınlara yönelik hizmetlerin artacağının altını çizen Başkan Usta, “Hep birlikte bir çalışma platformu oluşturmak istiyoruz. Bizim bu süreçteki en büyük arzumuz, Gaziosmanpaşa’nın spor sanat ve kültür şehri olması. Sizlerin marifetleri, gönül birliği ve desteğiyle kültür ve sanatta farkındalık oluşturmak, gençlerimize öncülük yapmak istiyoruz. Şehrimizin birçok noktasında yaygınlaştırmayı hedeflediğimiz spor ve sanat mekanlarıyla hiçbir kadının eve mahkum olmadan sporla ve sanatla ilgilenmesini arzu ediyoruz” diye konuştu.