Başkan Usta’dan Meclis Üyelerine Teşekkür

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Mart ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının ardından Başkan Usta, meclis üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Başkan Usta, 5 yıl boyunca meclis üyeleri ile birlikte her zaman örnek bir dayanışma içerisinde olduklarını belirterek, Gaziosmanpaşa’ya değer kattıklarını söyledi. Göreve geldikleri 2014 yılında ortaya koydukları hedefleri çok büyük oranda gerçekleştirdiklerinin altını çizen Başkan Usta, meclis üyelerinin, birçok hizmette ilçeye önemli katkıları olduğunu, Gaziosmanpaşa adına çok önemli kararları birlikte uyum içerisinde aldıklarını ifade etti.

 

Başkan Usta, “Önce Millet, Önce Memleket diyerek senelerdir ortak sevdamız olan Gaziosmanpaşa’ya hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz süre boyunca yaptıkları hizmetlerden, Gaziosmanpaşa'ya olan sevdalarından dolayı Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi. Yeni dönemde de Gaziosmanpaşa’ya ortak akıl ve şeffaflık ilkesiyle hizmet edeceklerini belirten Başkan Usta, Gaziosmanpaşa’yı 2023 hedeflerine güçlü bir biçimde taşıyacaklarını söyledi.