Başkan Usta: ''Gaziosmanpaşa'nın Kültür ve Sanat İlçesi Olarak Anılmasını Sağlayacağız''

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi 2018-2019 eğitim yılı Yağlı Boya Resim Sergisi törenle ziyarete açıldı. Kadın Koordinasyon Merkezi’nde eğitim gören kadınlar tarafından hazırlanan serginin açılışını Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta yaptı.

 

“YÜZLERCE SANAT SEVDALISINI BULUŞTURMAK BİZE DE BÜYÜK BİR HEYECAN KATTI”

Sergideki resimleri tek tek inceleyerek emeği geçen eğitimcilere ve kursiyerlere teşekkür eden Başkan Usta, “5 yıl önce 15 kişiyle başladığımız bu yolda yüzlerce sanat sevdalısını buluşturmak bize de büyük bir heyecan kattı. Kültür ve sanata ilgi, alaka, sevgi katan hanım kardeşlerimiz bizi sanatta ve kültürde bundan sonraki süreçte de en iyi noktada temsil edeceklerdir. Hep birlikte, Gaziosmanpaşa’nın kültür ve sanat ilçesi olarak anılmasını sağlayacağız. 2023 Vizyonu doğrultusunda gönül belediyeciliği kapsamında ilçemizi kültür ve sanatta öne çıkan bir noktaya taşımış olacağız” diye konuştu.

 

Kadın Koordinasyon Merkezi’nde eğitim gören 30 kursiyerin hazırladığı sergide birbirinden güzel 80 yağlı boya resim tablosu yer alıyor. Sanatseverler, Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi fuaye alanında bulunan sergiyi 11 Şubat tarihine kadar ziyaret edebilirler.