BAŞKAN USTA KIZILAY'I TEBRİK ETTİ.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'yı Şube Başkanı İsmail Yamak ve yöneticiler karşıladı.

 

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanlığı'nı ziyaret eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, burada Kızılay ekibi ile sohbet etti.

 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "İlçemizde gönüllü olarak anlamlı çalışmalara imza atan Kızılay Gaziosmanpaşa Ailesi ile bir araya geldik. Pandemi sürecinde ülkemize ve milletimize destekleri büyük oldu. Tüm gönüllülerimize teşekkürlerimi iletiyorum." Dedi.

 

Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak ise, "Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin USTA, Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubemizi ziyaret edip, Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Kızılay ekiplerimizle bir araya gelerek bizleri onurlandırdı.

 

Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta, göreve gelmemize ve bu hizmetleri vermemize vesile oldu. Dolayısı ile Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta'nın, yaptığımız hayırlarda payı büyüktür.

Bizleri yalnız bırakmayan, her daim yardım ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin USTA’ya teşekkür ederiz." Dedi.