Başkan Usta Kızılay Gençliğinin Azmini Artırıyor.

Kızılay Başkan Usta'nın desteği ile çalışmalarını sürdürüyor.

 

Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nı verdiği destek ile saha çalışmalarına devam ediyor. Başkan Usta'nın Kızılay çalışmalarında payı büyük.

 

Ramazan Bayramı sonrası meydanlarda ankara escort gönüllü üye çalışmlarına devam eden Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak şöyle konuştu: "Kızılay olarak Ramazan Ayı boyunca aktif çalışmalarımızı sürdürdük. Bayramlşamamızı yaptıktan sonra ertesi gün yeniden sahalara indik. Gaziosmanpaşa ve Küçükköy Meydanlarında gönüllü üye çalışmalarımızı sürdürdük.

 

Genç Kızılay gönüllü üye sayımız sayımız 4719 kişi oldu. Toplam gönüllü sayımız ise 12 bini geçti. Bu çalışmalarımız ile özellikle gençlerimizi kazanmayı amaçlıyoruz. Gençlerimizi farklı alışkanlıklardan alıkoyarak, vatana ve milletimize faydalı bireyler olarak yetişmesi için çabalıyoruz.

 

Kızılay çalışmalarımızda Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta'nın bizlere desteği büyük. Bu destek bizlerin ve gönüllülerimizin azmini artırıyor. Ve daha çok çalışmak için sahalardan çıkmıyoruz. Bu konuda Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta'ya çok teşekkür ederiz."