Başkan Usta Kızılay ile Aşure Bereketi'ni dağıttı.

Gaziosmanpaşa Türk Kızılay Şubesi, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın destekleri ile Yıldıztabya Cami'nde Cuma namazı sonrası cemaate ve esnaflara aşure dağıttı.

 

Aşure dağıtımına Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Türk Kızılay Şube Başkanı İsmail Yamak ve Kızılay ekibi katıldılar.

 

Aşureleri bizzat kendisi de dağıtan Başkan Usta, burada cemaat ve esnaflarla sohbette bulundu.

 

Aşure dağıtımı ile ilgili konuşan Kızılay Başkanı İsmail Yamak “Türk Kızılay olarak ihtiyaç anında her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Yine milli ve manevi günlerimizde vatandaşlarımızla bir arada olmak, bizleri mutlu ediyor.  Bu anlamda Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta'nın destekleri sayesinde Muharrem Ayı olması münasebeti ile Yıldıztabya Cami’nde Cuma namazı sonrası aşure dağıtımı gerçekleştirdik. Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta'ya desteklerinden ve bu bereketi bizzat dağıtımından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca aşure ikramına katılan İstanbul Milletvekili Şirin Ünal'a, cami cemaatimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."