Başkan Usta Mazbatasını Aldı.

Başkan Usta'yı MHP Gaziosmanpaşa Teşkilatı'da Ziyaret Etti...

 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta,  31 Mart 2019 yerel seçimlerinde yeniden seçilmesinden dolayı mazbatasını alarak göreve kaldığı yerden devam etti...

 

Başkan Usta mazbatasını aldıktan sonra, "Gaziosmanpaşalı hemşerilerimizin destekleriyle çıktığımız bu kutlu yolda tekrardan takdir görülerek İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatamızı aldık. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı olarak görevimize kaldığımız yerden devam ediyoruz." Dedi.

 

MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ahmet ÖZEN, Cumhur İttifakı Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin USTA'yı makamında ziyaret ederek mazbata törenine katıldı.

Başkan Özen burada kısa bir konuşma yaparak; "Seçimlerin ülkemize, milletimize Gaziosmanpaşamıza hayırlı olması diliyorum.  Cumhur İttifakı Beledıye Meclis Üyeliklerini kazanan ortak adaylarımız da tebrik ediyorum." Dedi.

 

Başkan Usta dah sonra yaptığı teşekkürde, "Seçim sürecimizde Belediye İşi Gönül İşi diyerek, yek vücut olarak çalıştığımız Cumhur İttifakımız, Ak Parti İlçe Başkanımız Serkan Acar, MHP İlçe Başkanı Ahmet Özen ve çok kıymetli Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Teşkilatlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu başarı hepimizin, vârolun." Dedi.